Maryland

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Maryland

Eladó ingatlan Marylandben.

Található az ország keleti részén (Dél-atlanti); északra határos Pennsylvania-val, keleti irányban Delaware-vel, délre és délnyugatra Virginia-val, nyugat felé West Virginia-val; Délkeletre, ahol a Chesapeake-öböl mélyedése található, az Atlanti-óceán fürdik.

Befektetés a Baltimore-ba, a 620 000 lakosával - 2700 ezer fővel az első hátországban, a Maryland-ben eladásra szánt ingatlant vásárolva a jövedelem érdekében, a legjobb befektetési célú ingatlan, amit valaha is végzett az életében.

Nézzük meg sok jó okot, hogy Baltimore-ba fektessünk. Kezdetben a Baltimore az Atlanti-óceán partján fekszik, mindössze 65 km-re északra az amerikai fővárostól, amely körülbelül 45 perc autóval.

A Baltimore-ba történő befektetés azt jelenti, hogy befektetünk egy kiváló ingázó kollégiumba, amely a közeli városokban különböző irodákban működik.

A lakásárak nagyon versenyképesek, és általában a megélhetési költségek Baltimore-ban sokkal alacsonyabbak, mint Washingtonban.

Ezért minden nap több ezer ember úgy dönt, hogy Baltimore-ban él, és olyan városokban dolgozik, mint Washington, így a bérleti piac rendkívül érdekes és nyereséges.

A lakások versenyképes árai mind a vásárlási, mind a bérleti díjakért megmagyarázzák a Baltimore-ban élők arányának jelentős növekedését. Baltimore is érdekes, mert a sok projektnek köszönhetően egyre több munkahelyet biztosít.

Egy másik jó ok arra, hogy Baltimore-ba fektessenek be a lakossági szektorba, a polgármester akaratát, hogy 2020-ra 10 000 új családot vezessen be.

A Baltimore polgármester támogatja a Baltimore népesség növekedési programját, 10 000 új család hozzáadásával 2020-ig.

Ennek a kezdeményezésnek a megkönnyítése érdekében Baltimore csökkentette az ingatlanadót és ösztönözte az idősebb otthonok átépítését a "Vacants to Value" programon keresztül.

A Marylandben eladó ingatlan megvásárlása azt jelenti, hogy befektetünk Baltimore-ba, és azt is, hogy befektetünk egy turisztikai városba.

A fő attrakció a Baltimore Aquarium, a nonprofit állami akvárium, amely Baltimore belvárosának belvárosi területén található.

Az akvárium éves látogatása 1,5 millió látogató, és Maryland állam legnagyobb turisztikai látványossága.

Nincsenek hiányos szolgáltatások. Baltimore 1,1 millió dolláros kölcsönt kapott a "Charm City Bike share" kerékpárutak építésére Maryland állam részéről.

Valójában több mint 220 km kerékpárút épült, amelyek várhatóan tovább bővülnek.

A Baltimore-ba történő befektetés azt is jelenti, hogy a város fejlődésére összpontosítunk.

A Nyugat-Baltimore megye és a Hopkins Bayview Medical Medical Center, a Baltimore másik oldalán található kelet-nyugati keleti vonalak épülnek és bővülnek 14,1 mérföldes útvonalon.

Ez a 2,2 milliárd dolláros projekt várhatóan vonzza az új Baltimore lakosokat, akik most a megyében élnek és dolgoznak. A Baltimore infrastruktúrába történő magánbefektetések új munkahelyeket és több szolgáltatást nyújtanak a polgárok számára.

Vásárlás ingatlan eladó Maryland, befektetni Baltimore, egy pillantást a jövőben, mert ez azt jelenti, befektetés egy város kiváló kilátások a fejlesztési.

Sok olyan kezdeményezés létezik, amelyek nemcsak a város lakosait segítik, hanem növelik az életminőséget a Baltimore városát és Maryland államot körülvevő nagyvárosi területen.

Maryland egy kompakt állapot, ez az ötödik állapot az Egyesült Államok népsűrűségének folyamatos növekedési ütemével.

A beruházások növekedése Maryland legnépesebb városán belül egy olyan terület nagyobb fejlődését és átalakítását jelenti, ahol fontos infrastruktúrák és közművek vannak.

Az utóbbi az ingatlanbefektetés szempontjából rendkívül érdekes a Baltimora számára.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB